Llums solars a l'aire lliure

Llums solars a l'aire lliure
Xateja ara
Detalls del producte

Carretera Intel·ligent llums integrades de llum solar integrades:

【Principi de Wrking】

Els fanals solars LED utilitzen energia solar, utilitzen bateries per emmagatzemar energia elèctrica durant el dia i els controladors de programes de microordinadors controlen l'sobrecàrrega i sobredocumenten i engeguen automàticament les llums. El sistema de llum solar del carrer és un sistema de subministrament d'energia distribuïda independent que no està subjecte a restriccions geogràfiques i que no es veu afectat per la ubicació d'instal·lació elèctrica. Afectats, tampoc no cal excavar la carretera per fer la construcció de la canonada enterrada de cablejat, la construcció i la instal·lació a l'establiment són molt convenients, no necessiten un sistema de transmissió d'energia, no consumeixen electricitat, tant la protecció del medi ambient com l'estalvi energètic, , especialment per als ja incorporats, afegint llums de carrer solar a la carretera és molt convenient. En particular, l'ús de llums de carretera, cartells a l'aire lliure i estacions d'autobusos lluny de la xarxa elèctrica és més eficaç.

【Avantatges del producte】

1. Estalvi energètic, protecció ambiental, sense manteniment

2. Fàcil instal·lació i llarga vida útil

3. Baixa tensió, segura d'usar

4. Àmplia gamma d'aplicacions

【Paràmetres tècnics】

1. Font de llum adaptada: xip LED de Bridgelux, vida: 50000 hores.

2. Panells solars: Panells solars d'alta eficiència de conversió amb una vida útil ≥25 anys.

3. Bateria: bateria LiFePO4 de 5 a 8 anys de vida

4. Controlador: controlador intel·ligent, anti-sobrecàrrega, sobre-descàrrega, control de llum quan està activat / desactivat

5. Caixa de bateria: modelat de premsat de motlle, impermeable a plena estanc, millor efecte d'aïllament.

7. Classe de protecció IP65.

8. Temps de treball: 12 hores d'il·luminació diària, il·luminació sostenible de 3 a 5 dies, també es pot personalitzar segons els requisits dels convidats.

9. Adaptat per a la ubicació d'instal·lació i ús: camp, pati familiar, carretera rural.

solar lights outdoor


Socreat Electronics és un dels millors fabricants i proveïdors de llums LED a l'aire lliure de la Xina, equipat amb bons projectes de llum solar a l'aire lliure, benvinguts a productes a l'engròs de la nostra fàbrica.
Investigació