Sensor de moviment Led Street Light

Sensor de moviment Led Street Light
Xateja ara
Detalls del producte

El sensor de moviment Smart Road va liderar la llum del carrer:

Els mètodes de control de les fanals del pati existents són relativament extensos, i gairebé no hi ha cotxes i gent que camina al voltant del parc enmig de la nit. Si la il·luminació està apagada, no és un perill humà ni de seguretat, però s'ha il·luminat fins a l'alba, donant lloc a un fenomen lluminós molt llarg. El consum d'energia és sorprenent. Mitjançant l'ús de la radar (microones) d'inducció LED tecnologia d'intel·ligència lleugera desenvolupada independentment per la nostra empresa, realitzarem les següents funcions: 1. L'aplicació de la tecnologia fotosensible, detectant automàticament la il·luminació ambiental segons els canvis de temporada, encendre el LED font de llum, encendre la llum, apagar la llum, precisament en el seu lloc

2, a través de la configuració de la funció de compte enrere de la CPU incorporada, per garantir una il·luminació contínua ininterrompuda a mitjanit, fins a la nit final quan la mobilitat de persones i vehicles per reduir, canviar automàticament al mode de control intel·ligent de radar (microones), es va iniciar ininterrompudament , iniciativa emesa El senyal d'escaneig de microones (amb un radi de cobertura de 8 metres) proporciona una il·luminació contínua i ininterrompuda quan els sensors i les persones estan presents i es mouen dins de l'àrea de cobertura. El vehicle i la gent retarden automàticament la transició cap a un estat d'il·luminació de seguretat d'il·luminació baixa després de sortir (potència normal del 30%).

motion sensor led street light

QQ截图20170113114316.png

Socreat Electronics és un dels millors fabricants i proveïdors de Led Lights Outdoor a Xina, equipat amb un bon sensor de moviment dirigit per Light Street Light, benvingut a productes a l'engròs de la nostra fàbrica.
Investigació