Solar Street Light, sensor de radar de microones i diferències de sensors d'infrarojos del cos humà

La llum del carrer solar d'inducció de radar de microones és una espècie d'il·luminació exterior d'inducció intel·ligent recentment introduïda en els últims dos anys. Si el radar de microones s'utilitza per detectar il·luminació interior, s'ha de saber que la detecció de radar de microones és més intel·ligent que la detecció d'infrarojos humans i la sensibilitat és alta.

Lluny, la inducció del radar de microones és un objecte mòbil diferent, sempre que hi hagi òbids objectes mòbils que passin a través d'ell, es desencadena la inducció i es poden penetrar en parets de diferents espessors, independentment del medi ambient, la temperatura, la pols, etc. , a 37 graus, la distància de detecció no es reduirà.

La inducció infraroja del cos humà es veurà afectada per la temperatura ambient. Quan la temperatura ambient és alta, la inducció d'infrarojos del cos humà no reconeixerà la temperatura del cos humà quan algú passa. Per tant, la inducció d'infrarojos del cos humà tindrà una curta distància de detecció a l'estiu, baixa sensibilitat, resposta lenta.

Road Smart street light utilitza la funció de sensor de moviment de radar de microones, té un bon feedabck de més de 120 països de clients. Benvingut a contactar amb nosaltres per saber-ne més.

QQ截图20180609135003