Road Smart Continually Show A Canton Fair

Del 15 al 19 d'octubre, Road Smart, exclusiu disseny de patents, intel·ligent, llum solar del carrer: llum solar Flybird , llum solar Nighthawk , llum solar lluminosa , llum solar vela i llum solar mariposa construïda en altaveus bluetooth present a la fira de Canton. A més, el nou producte Road Smart 2018: llum solar de vol de fons més lluminosa, més llarga i més uniforme; Control intel·ligent de la AP transmissió Solar Butterfly Light, actualitzeu Solar Nighthawk Light amb càmera IP de seguretat ; bonic disseny Solar Bee Light atraure a molts clients que visiten.

road smart

Aquests productes aconsegueixen avançar en l'aspecte, lluminositat, uniformitat, persistència i intel·ligència, etc.
Llevat que vindran clients antics per discutir una cooperació profunda, Road Smart no només els atrauen molts clients nous, sinó també els productes, però el màrqueting de la marca, l'esperit Road Smart, etc.
"Aquest producte amb una bella i bella aparença única i llum uniforme brillant, tenint plenament en compte les necessitats del mercat", un client d'Amèrica del Sud ho diu i està molt satisfet amb el producte Road Smart.
"Si aprèn les tecnologies Road Smart i el concepte de marca, veurà que no és car, els productes Road Smart ho mereixen". Un client de Sud-est asiàtic els fa comentaris.

"Conec Road Smart des de fa 3 anys, és una cooperació agradable amb Road Smart, sempre donen una solució professional als meus projectes, Road Smart segueix fent la llum intel·ligent del carrer solar com el que diuen, és una empresa fiable i ha de ser el líder del camp de llum intel·ligent del carrer solar ", va dir un client d'Àfrica.

road smart

road smart

road smart

road smart

El producte Smart Road ja s'ha aplicat en més de 120 països fins ara, el 2018 Road Smart accelerarà el disseny del mercat global i redactarà un nou capítol a "The Belt and Road", portarà llum verda i intel·ligent a tots els llocs del món. Marca Radar intel·ligent imatge, productes innovadors d'alta qualitat, professional Sunshine Service Team guanyarà encara més l'elogi i la confiança dels clients a l'estranger.

road smart