Perfil de la companyia

Socreat Electronics Technology Limited és una empresa d'alta tecnologia aliança d'empreses de Hong Kong i la Xina continental, especialitzada en R + D, producció i venda d'equips de llums LED intel·ligents. Basat en "provenen de la natura, crear el nostre futur" concepció, som focus en R + D, producció i venda d'alta qualitat tot en una llum solar del jardí, tot en una llum de carrer solar, sistema d'il·luminació solar portàtil.

Socreat compta amb un equip professional i de R + D, que es compon d'enginyers del controlador de LED experimentats i dissenyadors d'il·luminació. Tenim una forta capacitat tècnica i rica experiència en el disseny de productes, i cooperem amb professors i experts de la Universitat Jiaotong de Xi'an i Universitat de Xi'an de la ciència i la tecnologia per oferir als clients els millors productes.

Camí Smart és una nova marca de la companyia Socreat, el sistema de gestió de la marca a la part continental formant oficialment el 2016. Estem segurs d'aquesta nova marca serà súper estrelles en el món sencer, el que porta al desenvolupament del mercat de la llum solar del carrer. Com a líder, insistim en una direcció de "expert en il·luminació intel·ligent, il·luminar el món", mantenint l'R + D en productes d'il·luminació intel·ligents i la millora de la qualitat de la llum. Estem creant una més, el medi ambient més còmode i eficient en energia més alta qualitat de vida per la saviesa.


6362032933959691797566317.jpg


QQ图片20170118163202.jpg


QQ图片20170118163159.jpg