Perfil d'empresa

Socreat electrònica tecnologia limitada és una empresa d'alta tecnologia UTE de Hong Kong i la península, especialitzat en R & D, producció i vendes d'equips de llums de LED intel·ligent. Basat en la concepció "Provenen de la natura, crear el nostre futur", som centrar-se en R & D, producció i vendes d'alta qualitat en un llum solar de jardí, tot en un solar carrer lleuger, portàtil solar sistema d'il·luminació.

Socreat té un r + D equip de professionals que es composa d'experimentats LED conductor enginyers i dissenyadors d'il·luminació. Tenim una força tècnica sòlida i rica experiència en disseny de producte, i ens relacionem amb professors i experts de Xi ' an Jiaotong University i Universitat Xi ' an de ciència i tecnologia per oferir als clients els millors productes.

Carretera Smart és una nova marca de l'empresa Socreat, el sistema de gestió de marca en continent formant oficialment al 2016. Estem segurs que aquesta nova marca serà super estrella a tot el món, en el desenvolupament del mercat llum solar. Com a líder, Insistim en una direcció de "expert en il·luminació intel. ligent, llum del món", manteniment de r + D en productes d'il·luminació intel·ligent i millora de la qualitat de la llum. Estem creant un entorn de vida més còmode, més eficaç d'energia i de major qualitat per la saviesa.

Garantia de qualitat

La nostra empresa té equips de proves avançades i enginyer tècnic i professional, que estrictament controlar tot el procés, incloent-hi material compres, fabricació de procediment i productes acabats. Totes les proves de fiabilitat són en estricta conformitat amb productes militars. Els nostres productes són totalment d'acord amb la demanda d'estàndards internacionals, com ara UL, CE, FCC, RoHS i així successivament.

Tour de la fàbrica

La nostra fàbrica està situat a Gushu, Bao'An al districte de Shenzhen, que és electrònica fabricació centre de la Xina.

Gushu és a només 2 estacions de metro de l'aeroport de Shenzhen, és convenient per la seva visita.

Així, si vostè està interessat en LED, no dubteu a visitar-nos, càlida benvinguda!

Visió de l'empresa:

Com a líder en la il·luminació intel·ligent.

Direcció de l'empresa:

Expert en il·luminació intel. ligent, llum del món.

Concepció de l'empresa:

Provenen de la natura, crear el nostre futur.

Valor de l'empresa:

Oferir els clients, empleats, accionistes i negocis

socis d'una plataforma on pots crear i aconseguir els somnis;

respectar i fomentar tots habilitats i creativitat.